Pàgines

dijous, 31 de desembre del 2009

Crònica de l’eternitat efímera



res no dura per sempre tot i que en el fons sempre he cregut (en els reis) que sí i el pretèrit indefinit porta implícit que als X(x2) anys encara em casi amb aquest principi de reinvenció constant amb arguments d’estar per casa però sense tenir casa el 2009 fa massa temps que va començar amb llibretes de tapa tova i això que els nombres senars m’agraden és un ofici de risc escriure contes de fantasmes i també dir sí aquest és EL llibre 2009 és un plural sense desinència que ha trencat moltes masses? normes perquè al juliol va(ig) llogar un fragment de món de temps d’espai de mi mateix per recordar-te en versió metàfora a Barcelona els racons són menys efímers més Raval(s) i tan oblics com l’oratge que ens posem per jersei o per corbata perquè encara està tot per dir però l’any diu que encantat que ha gaudit de la vetllada però que ja marxa i al gener no deixaré de fumar(?) ni passaré a les llibretes de tapa dura i encara menys deixaré de trencar normes casolanes. Al 2010 escriuré comes.

6 comentaris:

novesflors ha dit...

Si n'escrius de comes podrem respirar millor en llegir-te, però res, no passa res, Joyce també ho feia... :)

Feliç 2010.

Blocaire invisible ha dit...

Ostres casi m'ofego...

Elfreelang ha dit...

Perfecte ...un escrit que m'ha agradat molt...també ho fa Saramago a Tos els noms...escriure sense punts, sense comes....jo el que faig es posar un excés de punts suspensius...genials les llibretes de tapa tova!

Blocaire invisible ha dit...

A mi també m'agraden els punts suspensius, i potser també en faig un abús...
Fins demà o demà passat :)

Elisenda ha dit...

Blocaire invisible, m'ho estàs posant ben difícil :)! S'han desmentit absolutament totes les meves sospites, anava de desencaminada cap amunt i ara vaig força perduda sense saber ben bé per on buscar-te...
Fins ben aviat, m'agradarà descobrir-te!

Joana ha dit...

Bona nit Elisenda,
T'havia de despistar d'alguna manera...
Ara ja pots passar per casa i desembolicar el teu regal!
Ha estat un plaer descobrir-te!